Selecteer Pagina

Henk Dissel – Blijven hangen

Henk Dissel – Blijven hangen
Advertentie

Na een lange periode van bijna geen shows en werken in het magazijn, is Henk Dissel terug met een echte feestplaat genaamd ‘Blijven Hangen’. De volkszanger – bekend van zijn mega hit ‘Een Bom’ (20 miljoen streams) – is van mening dat dit het ideale moment is om een feestelijk nummer uit te brengen en ziet de (nabije) toekomst positief in. Hij hoopt dat iedereen zeer spoedig weer in het café kan staan, arm in arm, genietend van zijn optreden en dat ze dan natuurlijk heel lang ‘blijven hangen’.

‘Blijven Hangen’ is het eerste nummer dat Henk Dissel uitbrengt bij zijn platenmaatschappij ‘Dino Music’ (o.a. André Hazes, Frans Duijts, Jeroen van der Boom). “Ik ben echt mega enthousiast! Ik denk als mensen deze plaat horen, ze meteen zin krijgen om de kroeg in te duiken. Het nummer gaat over een liefde die nooit tot bloei heeft kunnen komen. De videoclip is geschoten in de befaamde discotheek ‘Dieka’ en laat zien waarom het soms goed is nog even te blijven hangen”, aldus Henk. 

Alhoewel Henk liever gaat optreden blijft hij naast het maken van muziek ook nog wel af en toe werken in het magazijn, waar hij veel plezier in heeft. Zangers moeten niet te veel klagen, maar werken, vindt Dissel. 

Met dank aan: ScorePromotions