Selecteer Pagina

Marlous – Laatste traan

Marlous – Laatste traan
Advertentie

‘Ik staar nu al een paar uur voor me uit. Je zei ik komt terug, maar je bent weg gebleven. Ik vond alleen een brief hier in ons huis en ik huil nu ik lees wat je hebt opgeschreven. Als je dit echt wil dan laat ik je vrij, maar kom dan achteraf niet meer bij mij’. Deze boodschap, die voor velen herkenbaar zal zijn vertolkt Marlous in haar nieuwe reggaeton-achtige single ‘Laatste traan’ welke op 1 september 2021 het levenslicht ziet. Gelukkig is dit onderwerp voor Marlous niet van toepassing. 

Het merendeel van haar voorgaande producties werden opgenomen in de studio van Kees Tel uit Helmond. ‘Ik heb absoluut geen slecht woord over deze samenwerking. Een tijdje geleden ben ik echter met tekstschrijver en producer Jeroen Russchen in contact gekomen. Met hem ben ik in 2020 de studio ingedoken dat resulteerde in het duet “Als het echt over is” die Jeroen samen met Robert Vredeveld van A tot Z produceerden. Er ontstond een goede klik tussen ons. Beiden bleken te beschikken over een aantal muzikale kwaliteiten die mij aanspraken. Een groot voordeel ten opzichte van de opnamestudio van Kees is de reistijd. Voor de heen- en terugreis was ik al 6 uur onderweg. Dat is nu gereduceerd tot een uur’, onthult Marlous. 

Omdat ze geen standaard clip wilde hebben nam ze op advies van Jeroen contact op met Iwan Esajas. In het Nederlandstalige wereldje is hij niet bekend, maar in het R&B genre is hij heer en meester. Er is op een Amerikaanse manier gefilmd, waardoor de verhaallijn nog beter wordt vertolkt. Benieuwd????? Kijk dan snel op Youtube of de socials van Marlous. 

Met dank aan: ScorePromotions