Selecteer Pagina

Hoop & Volharding – ‘Ik heb je lief’

Hoop & Volharding – ‘Ik heb je lief’
Advertentie

Hoop & Volharding released belangeloos lockdown-lied ‘Ik heb je lief’
Hoop & Volharding: ‘Een aantal weken geleden zijn wij met een geweldig idee gekomen om met een aantal artiesten een lockdown-liedje in deze Carona crisis te starten’.
Diverse artiesten zoals Peter La Haye, Harold Verwoert, Louisa Verwoert, Bouke, Michael Levoleger, Jordy Carrero, Martin Sterken, Danny Prijs, Bertha Verbeek en Jeffrey Tanis
werkten volledig belangeloos aan dit bijzondere project mee.

De muziek en tekst van ‘Ik heb je lief’ zijn geschreven door Pascal de Vormer. Peter van Kesteren van Leico Music is verantwoordelijk voor de productie en het arrangement.
Martin Sterken voor de pianopartij en de eindmix en Maurice Edelenbosch van UltimateDisk voor de marketing en promotie.

Iedereen nam zijn vocale stukje thuis op en stuurde dat naar Peter toe. Hij vertaalde en arrangeerde alles naar 1 liedje ‘Ik heb je lief’.
De betekenis van de tekst in eenvoudige woorden is eigenlijk: Dat we allemaal in een tijd zitten die niet zo fijn is, maar dat we alles voor elkaar doen.
Voor de persoon die je lief hebt, misschien je opa, je oma, je partner, vader of moeder. Maar het liedje heeft tevens een dubbelzinnige betekenis.
Want naast dat de artiesten en muzikanten graag muziek maken voor een zo’n breed mogelijk publiek, missen zij het artiestenvak enorm. Vandaar de songtitel ‘Ik heb je lief’!

Alle artiesten en muzikanten hebben belangeloos meegewerkt aan dit lockdown-project. Dit om steun te bieden aan hun publiek en ook aan zichzelf.
‘Want als je met muziek bezig bent, vergeet je even die angst en voel je je weer goed!
Wij hopen dat deze track zeer goed zou worden opgepakt, want passie en liefde voor muziek resulteerde in dit mooie liedje ‘Ik heb je lief’.
Wij wensen iedereen het allerbeste in deze moeilijke tijd. Zorg goed voor elkaar en hou elkaar een beetje in de gaten’, aldus alle artiesten van Hoop & Volharding.
Dank aan: UltimateDisk

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *