Selecteer Pagina

IAN – Zo zal het zijn 

IAN – Zo zal het zijn 
Advertentie

Het is al een tijdje (muzikaal) rustig rond de populaire Vlaamse zanger ‘IAN’.
Met nadruk op muzikaal want daarvoor moeten we terug naar het voorjaar, toen er een succesvolle single uitkwam in duet met Frank van Etten.
Voor de laatste solo single gaan we terug naar 2018. Dit is niet zonder reden, want Ian zit al een tijdje in de lappenmand.
Hij herstelt momenteel van longembolie, maar er gloort stilaan terug licht aan het einde van de tunnel.
De verschillende gezondheidsproblemen zijn dan ook de reden waarom hij niet op de podia kan verschijnen de laatste tijd.
Maar hij wil zeker zijn vele fans niet in de steek laten en besluit daarom toch de nieuwe single te releasen, die reeds vorig jaar is opgenomen.
En de nieuwe single is er één van ongekende muzikale schoonheid.
“Zo zal het zijn” de hit van Rob de Nijs uit 1998 is door Ian in een warm muzikaal Vlaams jasje gegoten.
Het is een nummer die bij velen een traan zal laten vloeien, een nummer die je meeneemt naar een moment waar we allemaal mee te maken gaan krijgen.
Ian brengt het op zijn manier en dat is er één die de mensen zal gaan raken.
De verwachting is dan ook dat de radiostations het nummer stevig in rotatie gaan plaatsen mede omdat vele mensen troost zullen gaan vinden in deze uitvoering van “Zo zal het zijn”.
De single “Zo zal het zijn” is te beluisteren op je favoriete radiostation(s) en natuurlijk binnenkort beschikbaar in de download shops en te beluisteren via de streaming sites.

Dank aan Geert Hakze