Selecteer pagina

Immer Hansi – Reünie (Aprés Ski)

Immer Hansi – Reünie (Aprés Ski)
Advertentie

Jetzt gehen we wieder los op het fantastische Après-Ski nummer “Reünie” van Immer Hansi.
Met de witte bergtoppen in het vooruitzicht en de immens vrolijke beat van het laatste nummer van Immer Hansi kan 2020 niet mooier beginnen.
Het nummer Reünie is een dijk van een parodie op het oorspronkelijke nummer van Snelle. Hiermee heeft de Partymeister van 2019 dé Après-Ski hit van 2020 in handen.
Deze super meezingbare song is geproduceerd door John Dirne en DJ Maurice, die het après skiën in Nederland heeft uitgevonden! De single is uitgebracht onder het nieuwe label Goudmusic.

Onderste boven van deze knaller
Afgelopen maand zette Immer Hansi de studio van Club Onderste Boven op z’n kop. Met een lawine vol confetti en vlaggetjes zong Hansi live op SLAM.
Het werd een fest fur alle luisteraars op dé afterparty van deze radiozender. Met een lekkere schnaps in de hand hadden ook DJ’s Tom van der Weerd en de zeer populaire Bram Krikke sehr viel spass!

Carnavals hit van 2020
Ook tijdens carnaval zal op menig feest tot in de late uurtjes worden gedanst op dé carnavals hit van het nieuwe jaar: Reünie. Stil staan is geen optie. De immer in skikleidung gehulde Hansi is dé party kraker voor 2020!

Dutch Viral Top50 Nr1
Immer Hansi kan zijn glück niet op, dit jaar steeg hij enorm in populariteit. Niet alleen werd hij uitgeroepen tot de Populairste Duitse Act bij de Party Awards, zijn nieuwste party hit “Reünie”
staat ook bovenaan in de Nederlandse én Belgische Viral 50 van Spotify. Kan je niet wachten tot de skivakantie of carnaval. Met Immer Hansi is het altijd feest.
Download of beluister zijn nummer “Reünie” via Spotify en diverse andere muziekkanalen. De feestelijke Après Ski clip is te zien op YouTube.

Dank aan Ilske Helleman

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *