Selecteer pagina

Karin Welsing – Waar is je hart’

Karin Welsing – Waar is je hart’
Advertentie

Karin Welsing volgt haar hart met gevoelig levenslied
In de afgelopen jaren kreeg Karin Welsing uit diverse hoeken liedjes aangeboden als opvolger voor haar in 2016 gelanceerde single ‘M’n beste vriendin’.
De levensliedzangeres kon haar hart daar niet inleggen omdat ze vindt dat ze ‘het gevoel’ moet kunnen overbrengen. Dat gevoel heeft ze met haar nieuwe single ‘Waar is je hart’ absoluut wel.
Als vanouds verschijnt het nummer bij platenlabel Rood-Hit-Blauw.
De oorspronkelijke versie van ‘Waar is je hart’ stond op het 12 jaar oude album ‘Met gevoel’ van Corry Konings. ‘Eigenlijk heb ik alles te danken aan mijn man Piet.
Hij hakte de knoop door en belde met Patrick Schouten van de TMS studio uit Rijen om een afspraak te maken.
Tijdens het gesprek vertelde ik dat ik het gevoel had dat een snellere versie beter bij deze tijd zou passen dan het originele luisterliedje. Patrick heeft vervolgens vier verschillende stijlen geproduceerd.
Ik denk dat we de juiste keuze hebben gemaakt. Het is een echt Karin Welsing nummer dat in je hoofd blijft hangen’, aldus de uit Rumpt afkomstige zangeres.
Karin gaat ervan uit dat het niet weer drie jaar gaat duren voordat ze de studio induikt. ‘Een overvloed aan singles is niet goed, maar zolang niets van je horen ook niet. T
ijdens m’n optredens die de afgelopen jaren gewoon onverminderd door zijn gegaan, kreeg ik van m’n fans ook vaak de vraag wanneer er iets nieuws kwam.
Daarom denk ik dat ik binnenkort al op zoek moet gaan naar de opvolger’, glundert Karin.

Dank aan Ronald Visch

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *