Selecteer Pagina

Jaap de Bok – Ik ook van jou

Jaap de Bok – Ik ook van jou
Advertentie

Jaap de Bok is terug, en hoe!
De Waterlandse troubadour heeft vorig jaar zijn lange stilzwijgen verbroken met de twee uptempo singles ‘Gister’ en ‘Nooit Meer Kwijt’ en keert nu andermaal terug op het Nederlandse podium met het gevoelige ‘Ik Ook Van Jou’. Het nummer is een voorbode van zijn nieuwe album ‘Zilverlingen’ dat nog dit jaar het levenslicht zal zien.

‘Ik Ook Van Jou’ is een heel stil en aangrijpend lied over het zwaarste wat een mens kan overkomen: het verliezen van een geliefde. Het nummer is bedoeld voor de donkere dagen van het jaar waarin we open staan voor reflectie en overpeinzing. De clip van ‘Ik Ook Van Jou’, waar ook de hoesfoto van de single uit is voortgekomen, accentueert het aangrijpende lied door de donkere setting op een verlaten podium waar slechts muziekinstrumenten de zanger vergezellen in de zwarte nacht.

Na het album ‘Van de Koude Grond’ uit 2010 liet Jaap de Bok een tijd niets van zich horen. Aan die stilte komt een einde met het album ‘Zilverlingen’ dat gepland staat voor eind 2021. Net als zijn voorganger zal ook ‘Zilverlingen’ alle facetten van Jaaps muziek en invloeden laten horen, van pop, rock en Latin tot ballads en zelfs feestelijke melodieën.

Met dank aan: Nel van Olm