Selecteer Pagina

Jack van Raamsdonk – ‘Vanaf vandaag’

Jack van Raamsdonk – ‘Vanaf vandaag’
Advertentie

Jack van Raamsdonk laat in ‘Vanaf vandaag’ de huwelijksklokken luiden
Op de vraag of de tekst die Jack van Raamsdonk schreef voor z’n nieuwe single ‘Vanaf vandaag’ van toepassing is voor iedereen die in het huwelijksbootje stapt, kunnen we kort zijn…..namelijk nee.
Tijdens de huwelijksvoltrekking belooft men elkaar eeuwige trouw en is alles nog rozengeur en maneschijn.
Trouw blijft Jack wel aan platenbaas Ronald Visch, want ook deze single verschijnt op zijn vertrouwde label Rood-Hit-Blauw.
Jack heeft in het verleden al over heel veel onderwerpen geschreven, maar nog nooit over een bruiloft.
‘Als ik me dan verplaats in een bruiloft denk ik aan huwelijksklokken, met het bruidsboeket in de hand het bruidje ophalen en de officiële plechtigheid bij de ambtenaar.
Qua muziekstijl is tegenwoordig heel moeilijk om iets nieuws te bedenken. Vaak worden dezelfde klanken en riedeltjes gekopieerd. Producer Kees Tel begrijpt als geen ander om daar vanaf te wijken.
‘Vanaf vandaag’, begint met het geluid van een zwaar kerkorgel. Dat zijn van die kleine dingetjes die het lied compleet maken’, meent van Raamsdonk
Jack geeft aan dat ‘Vanaf vandaag’ niet perse een hit hoeft te worden. ‘Ik zit ondertussen als zanger al 42 jaar professioneel in het vak. Om mee te blijven draaien breng ik zo af en toe een nieuwe single uit.
Over optredens heb ik absoluut niet te klagen. Tijdens de afgelopen carnavalsdagen stond ik op 18 verschillende podia.
Daar put ik mijn kracht uit’, glundert de 56 jarige uit ‘s-Hertogenbosch afkomstige zanger.
De clip is geschoten bij een kasteel in Made. Een stel dat onlangs zelf ik het huwelijksbootje is gestapt heeft beelden van hun bruiloft beschikbaar gesteld die rtv Mediaproductie verweven heeft in de clip.
De CD single ‘Vanaf vandaag’ is vanaf heden verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De videoclip zal op korte termijn op diverse televisiestations en YouTube te zien zijn.
Jack van Raamsdonk…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!