Selecteer Pagina

Orlando Uitenwerf – “ ‘t Is niet te veel gevraagd “

Orlando Uitenwerf – “ ‘t Is niet te veel gevraagd “
Advertentie

Orlando Uitenwerf uit Emmen komt met nieuwe single
Orlando Uitenwerf laat weer van zich horen met een prachtig lied “ ’t Is niet te veel gevraagd” Martin Sterken staat ook weer net als andere producties van Orlando Uitenwerf garant voor de tekst en muziek.
Orlando Uitenwerf wilde een nummer over het leven, dat je niet met al teveel rijkdom toch een heel gelukkig mens kan zijn, en dat is ruimschoots gelukt.
Alle ingrediënten die hij wilde heeft Martin Sterken erin gedaan en hier is dan “ ‘t Is niet te veel gevraagd “ Orlando Uitenwerf is geboren in Suriname en later geëmigreerd naar Nederland.
Hij is zanger/ entertainer en zingt nummers uit de Nederlandstalige muziekindustrie. Orlando is een groot liefhebber van de voetbal, heeft bij verschillende clubs gespeeld.
Na het potje voetbal is er altijd de gezellige 3e helft in de kantine waar Nederlandstalige muziek niet ontbrak, daardoor kwam de liefde voor het Nederlandstalige lied.
Het idee om als artiest door te gaan is ooit op een buurtfeest geboren en inmiddels is Orlando Uitenwerf een graag geziene gast geworden op menig feest
Orlando Uitenwerf is een heel sociaal mens en is al ruim 11 jaar actief in de entertainment en heeft ondertussen al meerdere eigen nummers opgenomen waarmee hij een eigen weg mee probeert in te slaan.
De eerste singles hadden een Surinaams tintje met verder Nederlandse tekst, maar daarna maakte hij zomerse liedjes maar ook liedjes met teksten waar een boodschap in zat.
Ik beleef veel plezier aan het maken van de muziek en vind het fijn om te zien dat andere mensen kunnen genieten van mijn muziek. Ik zal dan ook doorgaan met het maken van Muziek.’
Aldus een trotse Orlando Uitenwerf.

Dank aan Willem de Bie