Selecteer Pagina

Jan & Hennie -Jij laat me leven’

Jan & Hennie -Jij laat me leven’
Advertentie

Jan & Hennie verrassen met nieuwe single ‘Jij laat me leven’
Jan van de Beld en Hennie Dogger vormen sinds twee jaar het duo Jan & Hennie.
Eigenlijk zijn ze pas een jaar echt actief naar buiten getreden en hebben inmiddels vier singles op hun naam staan.
Met het lekker in gehoor liggende “Jij laat me leven” geven ze wederom hun visitekaartje af. De tekst heeft Hennie zelf geschreven en de opnames vonden plaats bij Frans Follink / Het Atelier.
De componist van het bewerkte nummer ‘Jij laat me leven’ is Tim Hemme. Bij toeval maakten Jan & Hennie kennis met hem. ‘Z’n vader Ben was vroeger de vaste drummer van duo Jan & Zwaan.
Wij kwamen daar om gedag te zeggen. We vertelden dat we van plan waren om als duo Jan & Hennie een nieuwe weg in te slaan.
Toevallig was Tim ook aanwezig en hij gaf aan dat hij wel iets voor ons kon betekenen. Inmiddels hebben we samen al een paar singles opgenomen en er liggen ook al twee nieuwe producties op de plank.
Daarnaast werken we aan een verzamelalbum’, vertelt Hennie. Jan & Hennie zijn ook erg blij dat Robert Vegt van rtv Mediaproductie en fotograaf Bert Rutgers erg betrokken zijn bij alles wat ze doen.
‘Neem nou Robert. Het plan was om de clip op te nemen op een recreatiepark in Wierden. Robert kwam afgelopen donderdag eerst bij mij thuis een bakkie doen en keek z’n ogen uit toen hij m’n tuin zag.
Hij stelde voor om gewoon de beelden te schieten in m’n eigen tuin. Ook Jan vond dat een prima plan. Een dag later had Robert de clip al kant en klaar. Op die man kunnen we bouwen.
Het laat er geen gras over groeien’, glundert Hennie. De komende tijd zullen Jan & Hennie ter promotie van hun single ‘Jij laat me leven’, die in eigen beheer wordt uitgebracht een groot aantal interviews gaan geven.

Dank aan Willem de Bie