Selecteer Pagina

Jason van Elewout – Zonnestraal in mij

Jason van Elewout – Zonnestraal in mij
Advertentie

Enkele weken geleden kondigde platenlabel Rood-Hit-Blauw aan dat Jason van Elewout na een uitstapje is teruggekeerd op dit voor hem vertrouwde nest. Er is afgesproken dat men de draad als vanouds weer op gaat pakken. De nieuwe single, die op woensdag 23 juni 2021 wordt gelanceerd, is opgenomen bij Sonic Solutions in Roosendaal. Jason werkt al drie jaar met veel plezier samen met dit team. Met name de hoge kwaliteit die ze leveren en de afspraken die men nakomt, vormen de basis van deze samenwerking. 

Vrolijke gitaargeluiden en een opzwepende melodielijn maken van ‘Zonnestraal in mij’ een heerlijk zomers plaatje. ‘Ik ben ontzettend blij met deze single waarvan de demo al een tijdje bij mij de plank lag. Omdat ik echter niet voor de volle 100% achter de tekst stond, heb ik Hans Louws gevraagd of hij daarvoor iets anders kon bedenken. Hans heeft in het verleden al vaker liedjes voor mij geschreven en weet waar ik graag over
zing. De verhaallijn van ‘Zonnestraal in mij’ past goed bij mijn leeftijdsgenoten’, aldus de 18-jarige zanger uit Breda. 

Binnenkort worden ook weer voorbereidingen getroffen voor de benefietavonden voor de Stichting Opkikker.
In het verleden heeft hij al een aantal evenementen voor deze stichting georganiseerd. Het doel van de Stichting Opkikker is het verzorgen van ontspanning voor gezinnen met een langdurig ziek kind. Dit benefietconcert gaat plaatsvinden in april 2022 te Breda. 

Een geschikte locatie zoeken voor de clipopname had nogal wat voeten in aarde. Vanwege alle beperkingen was het niet mogelijk om zijn wens in Nederland op beeld te laten zetten. Uiteindelijk vloog Jason samen met cameraman Ron Schmid naar de mediterrane badplaats La Carihuela in Spanje. Jason is ontzettend trots op deze vette clip. 

Met dank aan: Rood-Hit-Blauw / ScorePromotions