Selecteer pagina

John West – Dans

John West – Dans
Advertentie

De splinternieuwe single ‘Dans’ van John West heeft alle ingrediënten in huis om bekroond te worden met de titel ZOMERHIT 2021. Alles, werkelijk alles is uit de kast gehaald om de liefhebbers van de Nederlandstalige muziek te trakteren op een heerlijk dansbaar vrolijk zomers pareltje dat z’n weerga niet kent. Emile Hartkamp heeft z’n handtekening gezet als tekstschrijver  n ontwerper van de muziek. John Dirne heeft het geheel vervolgens geproduceerd. De accordeonpartijen zijn ingespeeld door Manfred Jongenelis en Zonzo Basily heeft het gitaarwerk verzorgd.

Vanwege het grote succes van z’n vorige zomersingle ‘Je raakt me zo’ kreeg Emile Hartkamp de opdracht om hier een vervolg aan te geven. ‘Ik gaf aan dat ik wederom een zomers liedje wilde hebben waar lekker op gedanst kan worden. Daarnaast vond ik het belangrijk dat de jeugd op Tik Tok massaal filmpjes gaat delen. Een dag later belde Emile me al op dat hij iets leuks voor mij had bedacht. Ik was er gelijk helemaal weg van. Vorig jaar verscheen de zomerplaat pas op 1 augustus. Dat was een beetje aan de late kant, maar uiteindelijk heeft dat toch nog goed uitgepakt. Dit jaar verschijnt de single op mijn verjaardag 23 juni. Laat de zomer maar komen’…..aldus John.

In de videoclip schitteren een 3-tal drummers van Lucifers Slagwerk die een ware splashing drum-show neerzetten. Het opspattende water wordt verlicht door de LED’s in de ketels van de trommels.
Dat zorgt vanaf het begin voor prachtige beelden. Ook spraakmakend is de achtergrond waar John met een aantal beeldschone dames hun kunsten vertonen. Er is speciaal voor John een Graffity Wall ontworpen die
het plaatje compleet maakt. Deze clip moet je gewoon zien.

Met dank aan: Ilske Helleman

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *