Selecteer pagina

Jean Cörvers: 1e op Stauferkrone het Schlagerwettbewerb 2022

Jean Cörvers: 1e op Stauferkrone het Schlagerwettbewerb 2022
Advertentie

Zanger en componist Jean Cörvers vertolkte zijn nummer “Rette mich” als finalist tijdens het Schlagerwettbewerb Stauferkrone2022.
En het eind resultaat mag er zijn. Een eerste plaats viel hem ten deel!
Bovenop dit alles behaalde hij ook nog eens als tekstschrijver een 1e plaats. Uniek!

De vakjury onder leiding vande bekende componist Ralpf Siegel was het unaniem eens Jean Cörvers weet als geen ander de emoties en dingen uit het leven weer te geven in tekst en muziek.
“Rette mich” verteld het verhaal van een man die door alcohol bijna alles verloor.
Hij werd opgevangen en vond een onderkomen bij Jean en zijn vrouw Marie-Louise.Nadat zijn vrouw hem voor de keuze stelde: of ik en de kinderen, of de drank, lukte het hem de draad weer op te pakken. De keuze voor zijn gezin heeft hem goed gedaan, en inmiddels gaat het beter met hem en heeft hij weer een baan. Dit verhaal was de inspiratie voor het lied “Rette mich”.
Met hulp/advies van Fenneke Zonnebeld die zelf optreed onder naam Fenn-Live, en produceerd, reisde men af naar de studio van AMP in Keulen. Eigenaar/producent Andreas Melzer verzorgde de opnames, en er kwam een prachtig nummer uit voort. Vol emotie, en kracht.
We gaan zeker nog veel meer van Jean horen, natuurlijk is Jean Cörvers is ook beschikbaar voor optredens, en als u op zoek bent naar een tekstschrijver/componist, bent u bij hem aan goede adres.

We zijn allemaal nog vol emotie, en kunnen nauwelijks bevatten wat het afgelopen weekend gebeurde. Jean Cörvers we gaan zeker nog meer van hem horen!
De dank gaat uit aan een ieder die Jean Cörvers begeleide in het hele proces.
U wilt het nummer ontvangen, of  heeft interesse in de muziek van Jean Corvers; neem dan contact op met:

Met dank aan: Key To Music

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *