Selecteer Pagina

Berend Riemersma – Train To Nowhere Land

Berend Riemersma – Train To Nowhere Land
Advertentie

Berend Riemersma is 27 jaar en komt uit het Friese Jirnsum. Naast zijn muzikale activiteiten is hij werkzaam in de buitenschoolse opvang en geeft hij een dag in de week muziekles op twee basisscholen.

Naast zijn werk heeft hij een grote passie en dat is muziek. Sinds 7 jaar is Berend bezig met het schrijven en opnemen van eigen nummers. Dit doet hij samen met Sytse Broersma van Noorderzon Muziekproducties uit Reduzum. In de afgelopen jaren zijn er al een aantal singles, EP en een album verschenen.

Het nummer ‘’Train To Nowhere Land’’ is de nieuwe single Berend Riemersma. Ditmaal is de single een cover van het nummer ‘’ ’N Trein Naar Niemandsland’’ van Frans Bauer. Het nummer is in een compleet ander jasje gestoken.

Een aantal jaar geleden kreeg Berend de vraag van zijn tante of hij het nummer ‘’N Trein naar Niemandsland’’ wou zingen op de crematie van zijn oma. Omdat deze trein steeds dichterbij kwam voor haar, werd er al het een en ander voorbereid.

Het was een mooie en dankbare uitdaging om dit nummer te spelen. De originele versie is niet het genre wat jullie van Berend gewend zijn. Daarom heeft samen met Sytse Broersma het nummer in een ander jasje gestoken, zodat het dichter bij hem staat.

De releasedatum van de single is op 24 april. Dit is de sterfdatum van zijn Beppe. (Oma)

Met dank aan :Annerike van de Straat

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *