Selecteer Pagina

Jeff Oud – Irene

Jeff Oud – Irene
Advertentie

Jeff Oud uit Wervershoof (NH) is na 4 jaar wederom gevraagd om een lied te maken voor de huldiging van Irene Schouten en dat is natuurlijk een grote eer voor deze zanger. 

Nadat Irene Schouten haar 3e gouden medaille won, werd ik kort daarna gebeld door de organisatie van deze huldiging. Zij vroegen mij of ik een persoonlijk lied voor Irene wilde maken. Natuurlijk ben ik direct aan de slag gegaan en het resultaat is daar. 

Met de titel “Irene” zing ik een speciaal lied over onze gouden Irene, de tekst is gemaakt door mij zelf op het nummer “Zij weet het” van Tino Martin. 

Na goedkeuring van alle partijen, componist, label en mastereigenaar konden wij het nummer uitbrengen en ben ik mega trots op het resultaat, aldus Jeff Oud. 

Met dank aan: Willem de Bie