Selecteer Pagina

Jeffrey Stappers – Donder maar op

Jeffrey Stappers – Donder maar op
Advertentie

Jeffrey Stappers heeft nieuwe single “Donder maar op”
Jeffrey Stappers is geboren op 30-01-1979 in Amsterdam, als klein jongetje was hij al muzikaal en had op z’n 3e al een drumstel.
Op latere leeftijd begon hij mee te zingen op de nummers van André Hazes en Koos Alberts en ga zo maar door, daar is ook de passie ontstaan om zelf achter de microfoon te gaan pakken,
en dat gebeurde dan ook op 18 jarige leeftijd. Naar mate hij ging stappen en wel eens hier en daar een liedje zong kreeg hij de vraag wil je er niets mee doen en heb je geen zin om een keer een avondje in de kroeg te gaan staan. Dit gebeurde int café van niemand minder dan Peter Beense waar eigenlijk alles voor Jeffrey is begonnen, enkele keren op inval basis en zo door gegroeid tot huiszanger.
Toen dit café helaas zijn deuren sloot kreeg Jeffrey de kans om in andere cafés te staan en dat heeft hij met beide handen aangepakt.
Verschillende opnames in de studio werden er gemaakt maar Jeffrey durfde het nog niet aan om deze uit te brengen hij was er nog niet aan toe zoals hij dat zelf zei.
Toen daar te tijd was 2 jaar geleden en hij de knoop doorhakte met zijn Single PEROMPOMPOM geschreven en geproduceerd door Peter Lahaye.
Nu 2 jaar later komt de Amsterdamse zanger met zijn 2e officiële single getiteld Donder Maar Op geschreven door niemand minder dan Bram Koning en opgenomen in de studio’s van Eric van Tijn:
(Soundwise Studio’s) waar het lachen gieren en brullen was maar waar er ook een traan werd gelaten en aardig wat zweetdruppels op de grond liggen.
De samenwerking tussen beide partijen is zo goed bevallen dat deze partijen besloten hebben om te blijven samenwerken aan mooie en leuke liedjes zowel up tempo als een ballade wordt dit jaar nog uitgebracht. Dus wij zijn enorm benieuwd wat deze Amsterdamse lefgozer voor ons in petto heeft dit jaar. Ik kan jullie beloven dat wij dit jaar niet stil blijven zitten aldus Jeffrey z’n woorden
De single ‘Donder maar op” is verkrijgbaar vanaf heden is legaal te downloaden via de bekende platforms.
Dank aan Score Promotions