Selecteer Pagina

Sander Sestig – ‘Laat de boel maar lekker waaien’’

Sander Sestig – ‘Laat de boel maar lekker waaien’’
Advertentie

Sander Sestig draagt nieuwe single ‘Laat de boel maar lekker waaien’’ op aan zijn overleden vader.
Het is alweer een jaar of 16 geleden toen de vader van Sander Sestig als verrassing voor zijn zoon (die van kinds af aan al bezig was met muziek) een liedje liet schrijven door de welbekende Tilburgse zanger/ tekstschrijver Henk van Broekhoven (alias John Spencer). Twee maanden later staan vader en zoon in de studio van Kees Tel voor de opnames van de single ‘’Laat de boel maar lekker waaien’’.
Vader en zoon zijn apetrots op het fantastische eindresultaat en besluiten het nummer in eigen beheer uit te brengen. Door onwetendheid is er destijds verder geen (radio)aandacht aan gegeven.
In de jaren erna bouwt de geboren en getogen Tilburgse zanger gestaag aan zijn muzikale zangcarrière, en brengt diverse singles uit o.a.: Als jij eens wist (hoeveel ik van je hou) en als B-track ”Oh Sophia” in 2017.
In 2018 volgde ”Kom dan Bij mij”. Al deze singles zijn opgenomen in de studio van Manfred Jongenelis.
Sander: Afgelopen jaar is het idee ontstaan om mijn allereerste single nieuw leven in te laten blazen. Daarom heb ik Manfred gevraagd of hij de oude versie in een nieuw hedendaags jasje wilde steken.
Toen ik in de studio stond om de nieuwe versie in te zingen, werd ik overmand door emoties, en had veel moeite om de single in te zingen omdat mijn vader er sinds een paar jaar niet meer is.
Ik weet zeker dat hij blij zou zijn met deze nieuwe versie van het liedje, en hij enorm trots op me is omdat ik de single van toen nu als eerbetoon aan hem opnieuw uitbreng.
Ditmaal wel met de nodige steun en hulp van mensen uit het vak. Ik ben mijn vader dankbaar dat wij dit nummer destijds samen hebben gemaakt aldus Sander. Muziek dat is wat wij allebei graag doen/deden.
Hij achter de knoppen, en ik met de microfoon in mijn handen.
Voor de verdere uitwerking van mijn plannen heb ik de hulp ingeroepen van Jolanda Clement van JC Event/ JC Records (die ik heb leren kennen tijdens de JC Event Muziekreizen in Winterberg) om te brainstormen over mijn toekomstplannen, en de vraag of zij mijn single in de markt kon/wilde zetten. Voor de schieten van de pers/ hoes foto’s werd de hulp ingeroepen van zakenpartner Peter van Hout (Woods Fotografie).
Desire Bambacht verzorgde het schitterende artwork voor de nieuwe single. Het compleet nieuwe team achter Sander Sestig is blij met de nieuwe samenwerking en het in hun gestelde vertrouwen.
Zij hopen dan ook dat het nieuwe liedje van Sander goed wordt opgepakt, en binnenkort veel te beluisteren zal zijn op de lokale, regionale en landelijke zenders in Nederland en België.
Het nummer ”Laat de boel maar lekker waaien” van Sander Sestig zal vanaf heden zowel fysiek als digitaal worden uitgebracht via platenlabel JC Records.
Naast de digitale verkoop via de bekende download portals, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify en Deezer.
De bijpassende videoclip die opgenomen is door Redgellmedia (Pascal Verlinden) zal binnenkort te zien zijn op de diverse clipkanalen o.a.: tv Oranje en YouTube.
Dank aan JC Events