Selecteer Pagina

Jeffrey Lind – Een ons geluk

Jeffrey Lind – Een ons geluk
Advertentie

Jeffrey Lind lanceert debuutsingle “Een ons geluk”

Jeffrey Lind, opgegroeid te midden van het levendige Alkmaar, omarmt zijn muzikale erfgoed met grote toewijding. Zijn vader, een succesvolle vertolker van het repertoire van André Hazes, bracht Jeffrey’s liefde voor zang en muziek tot bloei via talloze gezamenlijke optredens en ontdekkingsreizen op het gebied van muziek.

In het hart van pulserende beats en ritmische klanken ontdekte Jeffrey zijn soulmate en beste vriend, de getalenteerde DJ Luck. Gezamenlijk deelden ze het podium met zijn vader en DJ Luck, waar niet alleen muziek, maar ook hechte vriendschappen werden gesmeed.

De laatste twee jaar markeren een periode van professionele groei voor Jeffrey. Naast zijn succesvolle eigen bedrijf in klimaatbeheersing, streeft hij naar een professionele aanpak in alle facetten van zijn leven, inclusief zijn liefde voor muziek.

Vandaag presenteert Jeffrey Lind met trots zijn debuutsingle: “Een ons geluk”, een eigentijdse interpretatie van het bekende nummer van Frans Bauer. Deze meeslepende track, geproduceerd door Ger Oerlemans, maakt zijn entree onder het gerenommeerde label Storm Records.

Jeffrey beschrijft zijn debuutsingle als een perfecte weerspiegeling van zijn eigen energie. “Een feestknaller, precies zoals ik zelf ben,” zegt Jeffrey enthousiast. Met een beroep op de steun van zijn fans en de wens voor “een ons geluk,” markeert deze single het startpunt van een veelbelovende muzikale reis.

Met dank aan: HubschMedia