Selecteer pagina

Youri Sprenkels – Veel te vaak

Youri Sprenkels – Veel te vaak
Advertentie

Nieuwe single voor Youri Sprenkels
Nadat Youri Sprenkels de demo had gehoord van zijn nieuwe single, was hij razend enthousiast: “Een super nummer”, zo was zijn eerste reactie op ‘Veel Te Vaak’.
De 21-jarige Brabander had onlangs een heel bijzonder optreden: “Wat was dit mooi om te doen voor alle mensen die niet naar buiten mogen/kunnen wegens het coronavirus.
Ik hoop dat ik hierdoor mijn steentje heb kunnen bijdragen voor deze geweldige lieve mensen!
Wat was het prachtig iedereen te zien stralen! Iedereen heeft ervan genoten en ik ook”, aldus de jonge zanger uit Sint Willebrord.
‘Veel Te Vaak’ is ondertussen alweer zijn zevende eigen liedje nadat hij op zijn 18e verjaardag ‘Ik Moet Me Laten Gaan’ als zijn debuutsingle voor het eerst ten gehore bracht.
Na ‘Gewoon Weer Opnieuw’ en ‘Ik Zit Hier Met Mijn Foto’s’ welke vorig jaar zijn verschenen van Youri, komt hij nu dus met het door Alie Bakker geschreven liedje ‘Veel Te Vaak’.
Een compleet onverwachte zoen leidde tot een relatie en zelfs een huwelijk! Maar toen kwam haar ware- niet al te gezellig aard ineens naar boven.
Dit verhaal, dit levenslied, door Frank Verkooyen in een gezellige feest-jas gestoken trouwens, verschijnt via Nationale Artiesten Parade.
Voor elke kroeg, feestzaal en radiozender, een absolute aanrader!
Dank aan Score Promotions

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *