Selecteer Pagina

Jeff van Vliet – Het is voorbij

Jeff van Vliet – Het is voorbij
Advertentie

Jeff van Vliet kennen wij natuurlijk van zijn vele mooie liedjes, hij zingt prachtige ballads en ook brengt hij lekkere feestnummers. 

Meestal komt Jeff zo rond de donkere dagen met een mooie ballad en dat is ook nu het geval want zijn nieuwe single “Het is voorbij” mag er weer zijn. 

Jeff legt uit hoe dit nummer tot stand is gekomen;” Op een dag belde vriend en collega zanger Johan Kettenburg mij op en zei; Jeff dit is echt een nummer voor jou. Bart Waninge, die erg fan is van mij en het lied niet zomaar aan iedereen wilde doen, gunde het mij heel erg. Ook Django Wagner, waar Bart mee samen werkt onder het nieuwe platenlabel Wagner & Waninge Producties, was het daar mee eens 

Toen ik hoorde dat verscheidende grote namen het nummer ook erg graag wilden opnemen was voor mij de keuze snel gemaakt. Kort daarop ben ik de TØNE studio van Bryan Raets ingegaan en in een mum van tijd hadden wij het nummer “Het is voorbij” erop staan. 

Ik ben dan ook het hele team erg dankbaar hiervoor, ik heb veel mooie liedjes mogen maken, maar deze komt echt in de buurt van mijn single “Het is niet mijn fout” die het erg goed heeft gedaan, en is misschien nog wel beter. 

Wij gaan afwachten wat de zenders ervan gaan vinden, ik ben er in ieder geval erg blij mee” aldus Jeff.” 

Met dank aan: Willem de Bie