Selecteer Pagina

Leo Kleijn -‘Een Echte Vriend’!

Leo Kleijn -‘Een Echte Vriend’!
Advertentie

Leo Kleijn heeft een nieuwe single: ‘Een Echte Vriend’!
Leo Kleijn mag met recht een muziekdier genoemd worden, al sinds de jaren ’80 is hij druk in de weer met muziek en nog steeds weet de Leidenaar van geen ophouden.
In 2018 verscheen zijn eerste single: ‘Ons Dorpscafé’ en sindsien heeft Leo de smaak goed te pakken, want nog geen jaar later komt alweer zijn derde single uit: ‘Een Echte Vriend’.
De muzikale loopbaan van Leo begon, zoals gezegd, al in de jaren ’80, toen de 48-jarige zanger een bandje oprichtte met een aantal vrienden.
Vanwege de dienstplicht viel de band uit elkaar en dat betekende voorlopig het einde van de muzikale carrière van Leo. Totdat hij in 2014 letterlijk besloot de microfoon weer op te pakken.
Afgelopen jaar kwam de carrière van Leo in een stroomversnelling, toen hij een platencontract tekende bij Melody Music Sound.
‘Een Echte Vriend’ is het eerste resultaat van de samenwerking. En dat mag met recht een succes genoemd worden.
‘Toen ik onderweg naar de studio van Frank van Etten ging, dacht ik na over het onderwerp van mijn nieuwe single. En opeens wist ik het: Vriendschap.
Een nummer ter ere van mijn echte vrienden, die altijd voor me klaar staan’, vertelt de volkszanger over de totstandkoming van zijn nieuwe single.
‘Frank heeft er vervolgens een pakkende tekst van gemaakt op een vrolijke melodie en ik ben heel trots op het resultaat’, besluit Leo Kleijn.
De single en bijbehorende clip zijn vanaf vandaag overal te beluisteren en te downloaden.

Dank aan:  Yi Tjong Chen/ Holland Music Promotions