Selecteer pagina

Joey Kramer – “Ik laat je vrij”

Joey Kramer – “Ik laat je vrij”
Advertentie

Joey Kramer komt met een prachtige nieuwe single “Ik laat je vrij”
Joey Kramer, uit Deventer, is een man die al zingt vanaf zijn 16e levensjaar en is een groot zang talent met een breed repertoire, maar met als specialisatie Nederlandstalig muziek.
“Ik laat je vrij” is eigenlijk van oorsprong een nummer wat zanger Joop Evers ooit eens gezongen heeft en op YouTube had geplaatst, maar nooit heeft uitgebracht.
Ik hoorde dat nummer en vond de tekst zo sterk, dat ik dacht ik ga dit nummer ooit opnemen en uitbrengen.
Samen met mijn nieuwe team Jaman en Michael van JM Music waar ik onlangs getekend heb, hebben wij besloten om dit dan ook uit te brengen, aldus een trotse Joey Kramer.
Joey was vastbesloten om zanger te worden, en oefende dagelijks totdat zijn zang zo goed werd als vandaag de dag.
Waar hij eerder nog voor de aardigheid een liedje mocht zingen, staan ze nu voor hem in de rij, en dat allemaal dankzij zijn eigen doorzettingsvermogen.
Zijn grootste droom is om ooit door te breken bij het grote publiek en nog meer mensen blij te maken met zijn muziek en dat hoopt hij nu te behalen met zijn nieuwe nummer “Ik laat je vrij”
Joey Kramer zit nooit stil en streeft er altijd na om nog beter te worden dan hij nu al is. Hij is een graag geziene gast op feesten en partijen, want het feest begint pas echt als Joey Kramer er is.
Naast een steengoede zanger, is hij ook een echte ras entertainer. Deze man heeft duidelijk passie voor het vak en dat is te merken!
In de loop der jaren bracht de zanger al de volgende Singles uit; ‘Zolang Ik Bij Je Ben’, ‘Als Jij Het Nu Nog Niet Weet’, ‘Lekker Ding’, ‘Als Het Nacht Wordt In De Stad’, ‘Als Ik Dan Mijn Ogen Sluit’
En nu dan zijn nieuwste nummer “ Ik laat je vrij”
Dank aan Willem de Bie

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *