Selecteer Pagina

Joey Kramer – Ik voel me goed

Joey Kramer – Ik voel me goed
Advertentie

De in Deventer geboren zanger Joey Kramer Komt na zijn single ‘In M’n Eentje’ wat het vorig jaar uitstekend heeft gedaan, met de nieuwe single “Ik voel me goed”. 

Het origineel was van de Belgische zanger ‘Johan Verminnen’ en komt uit de jaren 80, maar Frank Verkooyen wist er een prachtige nieuwe vlotte hedendaagse productie van te maken voor Joey Kramer. Volgens kenners in zijn omgeving heeft hij wederom weer een pareltje in handen, en als je het nummer hoort, zing je gelijk mee. 

Joey zingt al vele jaren en is ooit geïnspireerd door de muziek van André Hazes, via talentenjachten maakte hij zijn eerste stapjes die leidden tot optredens op de grotere podia. Hij groeide uit tot een graag gezien gast op vele feesten en partijen en mag niet klagen over zijn agenda. Ook voor de komende periode staan er weer mooie optredens in de agenda waar hij natuurlijk dan ook deze nieuwe single ‘‘Ik voel me goed” laat horen aan zijn publiek. 

Met dank aan: Willem de Bie

Over de auteur