Selecteer Pagina

Victoria Eman & Vanessa Eman – All The Lies

Victoria Eman & Vanessa Eman – All The Lies
Advertentie

Victoria Eman is van Europees- Indonesische afkomst en woonachtig in Gelderland. Ze is countryzangeres en er verschenen diverse albums en singles van haar liedjes, geschreven door bekende internationale songwriters. Haar nieuwe single “All The Lies” is een duet met haar dochter Vanessa en geschreven door de Christie Hennessy. De single is geproduceerd en opgenomen door soundengineer Marco Hemelrijk van “Studio Hemelrijk Music Productions”.

Victoria komt uit een muzikale familie, haar vader, broer, twee zussen en haar zoon Denzell en dochter Indy zongen ook. Eén van haar hoogtepunten was het duet dat ze samen met haar dochter Indy (toen 9 jaar) zong. Het nummer “Hawaii Aloha song” werd genomineerd voor de Nashville Universe Awards en bereikte de 1e plaats bij diverse wereldwijde radiostations. Ze nam duetten op met haar jongste zus Charmaine Eman en met haar broer Ginger Eman. Ook de familie van haar moeders kant is muzikaal.

Sinds 1991 zingt ze als duo met haar zus Vanessa Eman. Ze traden op in diverse talentenshows in Nederland en wonnen meerdere malen of eindigden hoog in de finale. Na enkele betaalde optredens samen, kwam Victoria in contact met muzikanten die haar vroegen om zangeres te worden van hun band(s) en ze stopte met het optreden met haar zus. In 2020 begint Victoria ook met solo-optredens en originele nummers te zingen die ze had opgenomen. Ze trad ook op met haar achterneef Danny Everett (project: The Forgotten Songs).

Voor de ‘Red Carpet Award Show’ in 2022 is ze genomineerd in 10 categorieën. Deze Award-show wordt gehouden op 27 augustus 2022 in Nederland, georganiseerd door Fair Play Country Music. Victoria wordt ook opnieuw gevraagd om lid te worden van het internationale jurypanel voor deze Award Show in 2022.

In 2023 zal Victoria haar 4e album Breathless en haar 5e album uitbrengen en zal ze doorgaan met het opnemen van voornamelijk originele nummers geschreven door de allerbeste songwriters waarmee ze werkt uit het VK, de VS, Canada en Noorwegen. In 2023 gaat ze ook zelf aan de slag met het schrijven van een nummer en zal dit samen met haar Soundengineer Marco Hemelrijk produceren. Stay Tuned…

Met dank aan: ThePlugger