Selecteer Pagina

Johan Heeren – La Linda

Johan Heeren – La Linda
Advertentie

Het is alweer bijna een jaar geleden dat Johan Heeren zijn laatste single ”Jij bent alles” uitbracht, maar in de tussentijd heeft hij zeker niet stilgezeten. Afgelopen maanden was Johan regelmatig te vinden in de studio van Sonic Solutions in Roosendaal voor overleg en opnames van zijn allernieuwste track. Dit keer is gekozen om een oud countryrock nummer van de Mayor Dundee band getiteld: ‘’La Linda’’ nieuw leven in te blazen. De originele tekst & muziek van het Engeltalige nummer is geschreven door Dick van Altena. De Nederlandse tekst komt uit de pen van collega zanger & tekstschrijver Jack van Raamsdonk. 

Samen met de mannen van Sonic heeft Johan het nummer omgetoverd tot een heerlijke feestplaat die makkelijk is mee te zingen. Ook dit nummer werd net als zijn eerder verschenen singles ”Hey Baby Que Paso” en ”Ik heb het helemaal gehad met jou ” voorzien van een heerlijke texmex sound. Deze nummers vielen destijds bijzonder goed in de smaak, en scoren ook nu nog steeds bij het grote publiek en in de playlisten bij de diverse radiostations. Zoals we inmiddels van Johan gewend zijn wordt ook deze single weer tweetalig uitgebracht. De bijpassende tweetalige videoclip die geschoten is door De Neve Media zal binnenkort te bewonderen zijn op YouTube, en de diverse clipkanalen. 

Johan Heeren en zijn team zijn weer bijzonder enthousiast over dit nieuwe nummer en hopen dan ook dat hij zowel met de Nederlandse als de Engeltalige uitvoering van het liedje het publiek en de radiostations kan verrassen met zijn versie van ’’La Linda” met de welbekende Johan Heeren sound 

De single ”La Linda” zal wordt uitgebracht door platenlabel JC-Records en is te downloaden via de welbekende downloadportals.
Naast de digitale verkoop, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn.

Met dank aan: Jolanda Clement