Selecteer Pagina

Johan Heuser – Heb Jij Het Licht Soms Gezien

Johan Heuser – Heb Jij Het Licht Soms Gezien
Advertentie

Johan Heuser heeft het licht gezien!

Johan Heuser heeft zich de afgelopen jaren op persoonlijk en op zakelijk gebied weten te ontwikkelen tot de liefdevolle persoon die hij nu is. Met zijn familie, vrienden en Corry Konings aan zijn zijde, die hem ook nu van professioneel muzikaal advies voorziet, kan de goedlachse volkszanger niet anders dan ‘zweven op roze wolken’!

De nieuwe vrolijke meezinger Heb Jij Het Licht Soms Gezien is geschreven door Emile Hartkamp, opgenomen in de studio van Manfred Jongenelis en bij Johan Heuser terecht gekomen door Kees Stevens (De Bevers). De single die wordt vergezeld door een catchy videoclip zal bij de fans van het Nederlandse lied goed in de smaak vallen. Mede door de eigentijdse sound, het opzwepende tempo en de warmte van de herkenbare stem die menig hart sneller doet kloppen.

Johan Heuser telt zijn zegeningen. Hij blikt terug op een fantastische carrière en is er klaar voor om deze weer nieuw leven in te blazen. Ook wil hij een bijzondere en positieve boodschap uitdragen. Leef je leven. Houd van elkaar. En heb elkaar lief.

Johan Heuser is back in business!

Met dank aan: Ilske Helleman