Selecteer pagina

John Mestebeld – Flink zijn

John Mestebeld – Flink zijn
Advertentie

John Mestebeld, de succesvolle ondernemer uit Zwolle, komt met een nieuwe single.
Het nieuwe nummer “Flink zijn” is opgenomen in de historische studio te Nederhorst den Berg bij Arjan Venemann en komt uit onder het label van AV Audio Producties. 

Ik zat in de studio bij Arjan, waar ik inmiddels diverse cd’s heb mogen maken, na te denken om eens wat anders te doen. Na verschillende demo’s te hebben gehoord kwamen we tot de conclusie dat het prachtige nummer “Flink zijn” van Robert Long mij wel paste. Arjan heeft er een mooie nieuwe productie van gemaakt. Ik vind zelf dat het heel goed gelukt is en ben er heel trots op om dit legendarische nummer opnieuw te mogen uitbrengen. Gewoon even wat anders, aldus John Mestebeld. 

John Mestebeld is een zanger die niet op de voorgrond wil staan, dat komt mede doordat hij last heeft van podiumvrees. Dat heeft hij gelukkig niet in het bedrijfsleven, want de succesvolle ondernemer uit Zwolle is eigenaar van het grootste schoorsteenveegbedrijf van Nederland en heeft een bedrijf in mechanische ventilatie. Hij houd het lekker bij liedjes opnemen en uitbrengen. Al het gedoe er om heen vind hij niet zo nodig, vandaar dat John Mestebeld de grote onbekende zanger blijft met veel eigen werk. 

Het nummer “Flink zijn” is net als zijn vorige nummers te downloaden via de bekende downloadstreams. 

Met dank aan: Willem de Bie

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *