Selecteer Pagina

John Mestebeld – ‘Merci Cherie’

John Mestebeld – ‘Merci Cherie’
Advertentie

Begin 2020 verschijnt het tweede album ‘John’ van John Mestebeld.
In totaal staan er 12 tracks op die John heeft opgenomen bij Martin Sterken in Valthermond.
Omdat John het nummer ‘Merci Cherie’ bijzonder mooi vond, besprak hij met z’n vriend Henri van Velzen of het lied geschikt was om als single uit te brengen, voor het album uit.
Henri vond ook een geweldig nummer en gaf aan om het gewoon uit te brengen. Zingen is al lange tijd een passie voor John. Bij toeval leerde hij jaren geleden Henri al kennen. ‘
Veel mensen uit mijn kennissenkring vonden dat ik best een goede stem had en dat ik daar een keer iets mee moest gaan doen. Zelfs een aantal zangpedagogen deelden die mening.
Henri stelde toen voor om naar Martin Sterken te gaan om gewoon even een demo op te nemen.
Uiteindelijk heb ik nu al een paar singles opgenomen alwaar mijn demo’s van toen en de singles op een album zijn gezet.
Ik heb na mijn eerste album, welke ik in mijn kennissenkring heb uitgedeeld opnieuw een paar singles gemaakt. Deze singles en een paar oude nummers heb ik opnieuw gebundeld in mijn tweede album.
Ik heb ook regelmatig aanbiedingen om op te treden, maar aangezien ik podiumvrees heb, is dat nog wel een dingetje. Daar moet ik overheen’, onthult John.
Podiumvrees heeft Mestebeld niet in het bedrijfsleven. De succesvolle ondernemer uit Zwolle is eigenaar van het grootste schoorsteen veegbedrijf van Nederland en heeft een bedrijf in mechanische ventilatie.

Dank aan Willem de Bie