Selecteer Pagina

Jeremy Schiettekatte -“I’m still loving you”

Jeremy Schiettekatte -“I’m still loving you”
Advertentie

Jeremy Schiettekatte sluit 2019 af met “I’m still loving you”
Jeremy Schiettekatte is een singer-songwriter uit het mooie Kampen.
Muziek maken is al heel lang zijn grootste hobby. Toen Jeremy een jaar of 12 was begon hij met gitaarles, en kort daarna is hij lid geworden van het Kamper trompetterkorps.
Dit is een korps waar je op hoog niveau een show loopt en speelt. Hier heeft hij vele instrumenten mogen bespelen.
Met de dag werd muziek steeds belangrijker in zijn leven en begon hij tussendoor ook nog piano te leren spelen, en daarnaast probeerde hij er ook nog een beetje bij te zingen.
En alsof dat nog niet genoeg was, ging hij bezig met elektronische muziek onder meer house. Al deze ervaringen heeft het voor mij mogelijk gemaakt om mijn eerste single compleet zelf in te spelen, zingen en mixen.
“ I’m still loving you” was voor mij een paar jaar geleden heel erg relevant. Dit nummer is gebaseerd op de gevoelens die ik toen had. Stel je voor; Je hebt de liefde van je leven ontmoet.
Je bent tot over je oren verliefd. Alles doe je en deel je samen. Samen op vakantie, samen lachen, samen huilen en samen alles delen.
Maar dan… het moment dat je je afvraagt of dit een serieuze relatie is, en je daar geen duidelijk antwoord op krijgt…. dan ga je jezelf veel vragen stellen. Is dit wat ik terugkrijg na alles wat ik voor je gedaan heb?
Voor mij was dit een tijd vol jaloezie, onzekerheid, pijn en verdriet. Ik wist dat ze op verschillende manieren misbruik van mij maakte.
Maar toch bleef ik gek op haar. Uiteindelijk kon ik het niet meer aan en heb met pijn in mijn hart ieder contact verbroken. Maar toch zit ze nog steeds in m’n gedachten.
Op een avond was ik thuis piano aan het spelen. Een beetje uitproberen en toen hoorde ik wat akkoorden waarvan ik dacht…dit klinkt wel mooi en emotioneel.
Mijn gedachte was meteen; Hier moet ik wat mee gaan doen. Nadat ik de piano had opgenomen, wist ik meteen dat hier meer instrumenten bij moesten.
Toen alles bij elkaar kwam wist ik ook dat een emotioneel nummer ging worden. In mijn gedachten ging ik terug in de tijd van mijn grote liefde en zo kwam “I’m still loving you” tot stand.
Ik ben trots en blij dat ik uit deze, toch wel emotionele periode iets moois tot stand heb weten te brengen aldus Jeremy Schiettekatte.

Dank aan Willem de Bie