Selecteer Pagina

John Reels – Met een lach en een traan

John Reels – Met een lach en een traan
Advertentie

Na het stopzetten van zijn sportcarrière stelde een bevriende psycholoog hem de vraag wat hij in de toekomst zou willen gaan doen. John zei al lachend ‘Awel’ ik ga zingen.

John staat inmiddels meer dan 20 jaar op de planken als artiest. Toch kennen veel mensen dit Vlaams zangtalent nog niet. In 2009 werd hij verkozen tot ‘Meest Verdienstelijke Mechelaar’ en won in datzelfde jaar in Nederland de finale van het televisieprogramma “Una Voce Particolare” gepresenteerd door Ernst Daniel Smid.

John is enorm gefascineerd in Astrologie. Met dit andere kantje van hem wil hij vooral zijn ervaringen uit het leven doorgeven aan anderen. Om te bereiken waar hij vandaag staat, is er een zeer lange weg afgelegd.

Robin van Beek en Patrick Drabe schreven speciaal voor hem het nummer ‘Met een lach en traan’ wat het leven symboliseert.

John: ‘Tranen van verdriet maar ook van geluk natuurlijk, zo laveren wij door het leven” zegt John met een brede lach op zijn gezicht. ‘Mensen geniet van het leven en van elkaar met een lach en een traan’

Met dank aan: ScorePromotions