Selecteer Pagina

John Zoet – Ik wil slapen

John Zoet – Ik wil slapen
Advertentie

John Zoet is geboren en getogen in Leiden.
Als zanger/entertainer heeft John een allround repertoire.
Tijdens zijn optreden blijft niemand stil zitten en is het gelijk een groot feest. Van gezellige Nederlandse meezingers, ballads, aprés ski tot rock nummers, niets is deze ras-entertrainer te gek.
Met veel gevoel weet John een breed publiek te raken. ”De interactie met het publiek, de sfeer, de mensen en het applaus, dat is het, zegt hij, daar doe ik het voor!”
Daarom werkt hij er keihard aan om van elk optreden een spetterende gebeurtenis te maken. Met het grootste plezier brengt hij vol overtuiging zijn eigen repertoire ten gehore.
Sinds januari 2019 is John een samenwerking aangegaan met FM-Events. Hier is hij natuurlijk te boeken, maar onder FM-Records zullen er ook nieuwe singles worden uitgebracht.
Samen met het creatieve team bestaande uit Thomas Berge en Billy Dans verscheen in het voorjaar van 2019 de eerste single Mijn Lief van John op het label FM-Records.
Een prachtige en krachtige ballade! Met dit soort muziek voelt John zich als een vis in het water. Met Mijn Lief’ liet John horen wat hij in huis heeft.
De nieuwe single Ik wil slapen is een heerlijke up tempo meezinger! Met deze single laat John zich van een andere kant horen en zien.
Wanneer je de single hoort wil je zeker nog niet gaan slapen maar heel hard meezingen.

Dank aan Ilske Helleman