Selecteer Pagina

Johnny Verweij – Vogeltjesdans

Johnny Verweij – Vogeltjesdans
Advertentie

Het nummer waarmee de Electronica’s destijds een dikke hit scoorden heeft een vette feestbeat en een sneller tempo gekregen waardoor het een echte feestknaller is geworden!

Het gaat heel lekker met feest-accordeonist Johnny Verweij (1990)! De entertainer uit het Brabantse Waalwijk is inmiddels al aardig bekend geworden in Nederland en zelfs in België. Zijn accordeon versies van nummers als; ‘De Clown’ en ‘Klompendans’ scoorden ieder al meer dan 100.000 vieuws op Youtube en zijn populariteit stijgt met de dag!
Samen met producer André Kooiman uit Raamsdonksveer, de man achter zijn succesvolle singles, dook hij opnieuw de studio van AKMP in. Samen smeden ze het idee om van de bekende Vogeltjesdans een vette nieuwe feestversie te maken. Het nummer waarmee de Electronica’s destijds een dikke hit scoorden heeft nu een vette feestbeat en een sneller tempo gekregen!

Voor deze nieuwe single is net als voor ‘de Klompendans’, een spetterende animatie videoclip gemaakt door VideoWorkz. Hiermee zal Johnny naar verwachting wederom veel bekijks gaan hebben met deze prachtige graphics en effecten!
De clip is o.a. te zien op Youtube en op diverse landelijke en regionale tv zenders. De nieuwe feestversie van de “Vogeltjesdans” door Johnny Verweij is vanaf 11-11 verkrijgbaar via het label van AKMP op alle grote download en streaming portals, en zal worden gepromoot door PLUGplugging in Nederland en België!

Met dank aan: PLUGplugging