Selecteer Pagina

Johnny Valentino – Jij bent de ware

Johnny Valentino – Jij bent de ware
Advertentie

De nieuwe Johnny Valentino ‘Jij bent de ware’ is weer een heerlijke productie van Laurens van Wessel met een tekst van Tommy Lips. Laurens heeft reeds vele hits op zijn naam en is o.a. bekend als producer van Frans Bauer en vele andere artiesten. 

De 2e single die Johnny in samenwerking doet met hit producer Laurens van Wessel is een mooie opvolger van het zomerhitje ‘Mi Amore’. Een oorworm, lekker dansbaar, meezinger en een positieve plaat, alles waar Johnny Valentino voor staat. ‘Jij bent de ware’ gaat over de vrouw van zijn dromen die hem een leven lang vol liefde geeft, zijn hart betovert en het zonnestraaltje in zijn leven is. 

Johnny Valentino heeft ook in deze lastige tijden gelukkig een goed gevulde agenda met zijn shows in de grote vakantieparken, Casino’s en de bedrijfsfeesten. De clip is weer gemaakt door Jaap van Didden van JvDRecording en Chantal Wijnen speelt opnieuw een leuke rol in de clip. 

De release wordt weer verzorgd door het label UltimateDisk en de plug en promotie door Dennis van der Kraan van Score Promotions.