Selecteer Pagina

Jordy Carrero – Ik wil met je praten

Jordy Carrero – Ik wil met je praten
Advertentie

In het Nederlandstalige uptempo circuit is Jordy Carrero allang geen onbekende meer.
En dat is juist de reden waarom hij gekozen heeft om is uit z’n comfort zone te gaan. En te kijken wat daar te bereiken is. Het liedje gaat over de liefde. Voordat ze elkaar tegenkwamen was de man een beetje los en kon niks genoeg zijn… Hard werken en veel verdienen maar z’n vrouw zag hem nooit staan….
Tot dat hij deze vrouw tegen kwam en voelde dat het ook anders kon. ELKAAR liefhebben en waarderen… Dat is de boodschap van het lied!
Sinds 2016 is Jordy Carrero professioneel bezig in de muziekwereld. En heeft hij al verschillende muziekstijlen uitgebracht maar nog nooit zoiets als dit!

Hoe hij aan het liedje is gekomen is hij duidelijk over “Ik was in gesprek met Collega Ronn Amsterdam en kreeg de tip om is met Danny Ferdinandus te gaan praten. Aangezien Danny ook veel liedjes maakt.

Zogezegd Zo gedaan… Danny had 2 liedjes klaarliggen waaronder ‘ Ik Wil Met Je Praten ‘ Origineel was dit liedje voor Justine Palmelay bedoeld (jawel de vrouw van het songfestival) maar door omstandigheden heeft ze het toch niet gedaan en kreeg ik de kans om dit liedje te mogen uitbrengen.

Met dank aan: ScorePromotions