Deprecated: strpos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/creagency/domains/luckyjoemagazine.nl/public_html/wp-content/themes/Extra/includes/core.php on line 829

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/creagency/domains/luckyjoemagazine.nl/public_html/wp-content/themes/Extra/includes/core.php on line 840

Selecteer Pagina

Jordi Pleijsier – De mooiste sterren in de nacht

Jordi Pleijsier – De mooiste sterren in de nacht
Advertentie

De in Kampen wonende Jordi Pleijsier komt na zijn debuutsingle “Gek genoeg” , die in april dit jaar uitkwam, nu met een 2e single met als pakkende titel “De mooiste sterren in de nacht”. 

Het nummer “De mooiste sterren in de nacht” past zeker in deze tijd van het jaar, want nu wij weer naar het einde van het jaar gaan en vele sterren zichtbaar aan de hemel staan, kijken we allemaal wel eens omhoog en heeft een speciaal gevoel bij die ene ster. 

Roy Otters en ik zijn rond de tafel gaan zitten aldus Jordi, en Roy begint te schrijven en binnen een dag was het nummer geschreven. Het is een echt een liefdesliedje geworden, terwijl ik eerst een lekkere meezinger in mijn hoofd had. Maar tijdens het schrijven kwam er een leuk liefdes liedje uit de pen rollen met als titel “De mooiste sterren in de nacht” 

Ik ben dik tevreden met het eindresultaat, want Roy Otters van ANRO Productions heeft samen met de mannen van Double You Music NL weer een mooie productie gemaakt. 

Met dank aan: Willem de Bie

Lucky Joe

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *