Deprecated: strpos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/creagency/domains/luckyjoemagazine.nl/public_html/wp-content/themes/Extra/includes/core.php on line 829

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/creagency/domains/luckyjoemagazine.nl/public_html/wp-content/themes/Extra/includes/core.php on line 840

Selecteer Pagina

Jordy Carrero – ‘Stoer’

Jordy Carrero – ‘Stoer’
Advertentie

Voorlopig zijn we nog lang niet af van Jordy Carrero
Als er één zanger is die bijna elke dag contact heeft met z’n producer dan is dat Jordy Carrero wel.
Nadat hij in december 2018 Peter van Kesteren leerde kennen, staat muziek met stip op nummer 1.
Dit jaar heeft Jordy al een drietal singles gelanceerd en nu is het moment daar om ‘Stoer’ aan te kondigen.
Jordy en Peter liggen muzikaal op 1 lijn. ‘We weten allebei wat we van elkaar kunnen en mogen verwachten. We gokken niet op één paard en gaan diverse muziekstijlen op single uitbrengen.
M’n nieuwe single zie ik als een mix van Tino Martin’s ‘Zij weet het’ en ‘Duurt te lang’ van Davina Michelle. Ik ben onder de indruk van de kwaliteit die Peter heeft geleverd.
Door hem kan ik inmiddels tijdens m’n boekingen allemaal eigen liedjes zingen. Ik ben echt superblij dat het zo is gelopen.
Daarnaast kan ik heel goed opschieten met clipregisseur Robert Vegt van rtv Mediaproductie. De manier waarop hij me op het gemak stelt bij een clipopname is heel bijzonder’, glundert Jordy.
De 23 jarige in Dordrecht geboren en in Den Haag woonachtige zanger is ook blij met z’n hoofdsponsor S.C. Bemmel 5. Zij hebben een groot bedrag op tafel gelegd waarmee Jordy voorlopig even vooruit kan.
Het is de bedoeling dat Jordy in mei 2020 trots z’n debuutalbum kan presenteren.
Dank aan: HubscH MEDIA

Lucky Joe

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *