Selecteer Pagina

Danilo – Vanaf Vandaag

Danilo – Vanaf Vandaag
Advertentie

Nieuwe single Danilo “Vanaf Vandaag”
De afgelopen maanden was Danilo Kuiters dé Nederlandstalige verrassing in The Voice Of Holland.
Nadat hij eerder in 2016 had meegedaan aan de Blind Auditions mocht hij dit jaar onder coach Lil ’Kleine Nederland verrassen met zijn deelname.
Vooral zijn vertolking van Koos Alberts’ succes “Zijn Het Je Ogen” werd breed omarmd en is veelbeluisterd op o.a.Spotify.
Nu is de tijd gekomen dat Danilo zijn carrière gaat vervolgen en de afgelopen weken heeft hij zeker niet stil gezeten maar is, om te beginnen, een langjarige samenwerking aangegaan met NRGY Music.
Dit heeft geresulteerd in een verrassende single onder de titel “Vanaf Vandaag”. De productie van deze track is van Billy Dans en is gemixt door Hans van Vondelen.
“Vanaf Vandaag” is naast Billy Dans, mede gecomponeerd door Brandon Sap en het succesvolle duo Stefan van Leijsen en Sasha Rangas, die beiden o.a. verantwoordelijk zijn voor Maan’s huidige hit:
‘Ze Huilt Maar ze Lacht’.
Bij zo’n geweldige song hoort natuurlijk een clip van dezelfde kwaliteit en dat is gelukt door op een prachtige locatie in Londen zijn video te schieten.
Kortom alle ingrediënten, inclusief ‘de looks’ van Danilo, zijn aanwezig om de eerste single van Danilo bij NRGY Music tot een geweldige hit te maken!
“Vanaf Vandaag” gaat de komende weken de Nederlandse radio veroveren en Danilo aan zijn debuut-hit helpen…….!

Dank aan:  Nel van Olm