Selecteer Pagina

Justen de Wildt – Denk Nu Niet Aan Morgen

Justen de Wildt – Denk Nu Niet Aan Morgen
Advertentie

Op het Rood-Hit-Blauw label verschijnt op 3 maart de nieuwe single ‘Denk nu niet aan morgen’ van Justen de Wildt. De uit Veenendaal afkomstige zanger heeft de overstap naar deze platenmaatschappij gemaakt vanwege het vertrouwen dat Ronald Visch van RHB hem gaf als gevolg van de afspraak die afgelopen januari plaatsvond. Naast deze switch heeft Justen ook gekozen voor een andere opnamestudio, een andere clipproducent én een nieuwe promotor die zorgt dat deze single bij alle radio- en tv stations op het bureau van de muziekredacties komt te liggen.
Tekstschrijfster Monique Friskes die verantwoordelijk  was  voor  z’n in oktober  gelanceerde nummer ‘Amore Mi Vida’ kreeg wederom de opdracht deze tekst te schrijven.

‘Omdat ik het muzikaal gezien professioneler aan wilde pakken heb ik de laatste maanden veel gewerkt.
Als je het goedaanpakt moet je ook dieper in de buidel tasten. Vanwege de vele positieve verhalen over opnamestudio Sonic Solutions uit Roosendaal nam ik contact op met producer Joris van Dijk. Ik vertelde
dat ik als echte volkse jongen ook graag een echte volkseplaat wilde hebben. Hij is
ermee aan het werk gegaan en dat heeft goed uitgepakt. Ik twijfelde nog wel over het momentvan uitbrengen vanwege Covid-19, maar
daar komt voorlopig toch geen einde aan. Samen met m’n manager Sven enRonald hebben de we knoop
doorgehakt en deze datum geprikt’, onthult Justen.

De verhaallijn van ‘Denk nu niet aan morgen’ gaat over het heden. Leef vandaag en maak van elke dag een feestje, want morgen is niet beloofd.
‘Samen met Joey van Film Creatie is er een clip geproduceerd die ook nét iets meer uitstraling heeften waardoor het geheel klopt. Al met al ben ik zeer tevreden over de stappen die ik nu heb gezet. Het complete team heeft ervertrouwen in en daar ga ik dan ook voor’, glundert Justen.

De CD single ‘Denk nu niet aan morgen’ is vanaf 3 maart 2021 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen doorFilmcreatie, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en YouTube te zien zijn.

Met dank aan: Nel van Olm