Deprecated: strpos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/creagency/domains/luckyjoemagazine.nl/public_html/wp-content/themes/Extra/includes/core.php on line 829

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/creagency/domains/luckyjoemagazine.nl/public_html/wp-content/themes/Extra/includes/core.php on line 840

Selecteer Pagina

Justen de Wildt – “Heb vertrouwen”

Justen de Wildt – “Heb vertrouwen”
Advertentie

“Heb vertrouwen” is de titel van de nieuwe singel van Justen de Wildt een prachtig nummer met een heerlijke Gipsy Sound.
Een zeer verrassend nummer van deze jonge zanger uit Veenendaal.
Ook deze keer heeft zijn vaste producer Martin Sterken er weer een hele mooie productie van gemaakt, zowel tekst als muziek komen van hem.
Deze nieuwe single “Heb vertrouwen” is alweer de zesde singel van deze jonge zanger.
Justen wordt steeds beter naarmate hij meer podiumuren maakt en heeft al op vele evenementen mogen laten horen en zien wat hij in zijn mars heeft!
Zijn repertoire wordt dan ook steeds groter en kan hij zich aanpassen aan de gasten. Daardoor ontdekt hij ook steeds meer zijn eigen sound, en weet hij welke kant hij op wil.
Justen is een, hardwerkende zanger, die gewoon zichzelf is gebleven en vol passie bezig is!
Als bonus track heeft hij het geweldige mooie nummer “Liefde” wat ooit is gezongen door Willy Alberti en is geschreven door Pierre Kartner erbij opgenomen.
Liefde … is de warmte in je leven, die een ander je zal geven.. Een tekst uit het liedje wat Justen altijd met zich mee zal dragen.
Robert Vegt is verantwoordelijk voor beide clips, en ook die zien er weer TOP uit
Dank aan: All 4You Promotie

Lucky Joe

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *