Selecteer Pagina

Dimi – Je hebt mammie’s ogen

Dimi – Je hebt mammie’s ogen
Advertentie

De in het Belgische Oudenaarde wonende Dimi Reynaert beter bekend als Dimi zingt Hazes komt met een nieuwe single getiteld “Je hebt mammie’s ogen”.
Het nummer wat van oorsprong uit 1989 komt en een grote hit was van Dennie Christian, is destijds geschreven door A. Kramer, de muziek was afkomstig van W. Gerke en M. Hannes. Van deze hit heeft Stefan Uitdewilligen van Roos Muziek Producties een hedendaagse versie gemaakt en met het stemgeluid van Dimi is het een wedergeboorte geworden van dit nummer.

Dimi Reynaert geboren in 1976 in het mooie Oudenaarde maakte al op jonge leeftijd kennis met het repertoire van zijn grote idool en voorbeeld, André Hazes. Zijn podiumervaring dateert ook al van vele jaren terug, waar hij als jonge gast het nummer ‘Ik meen het’ playbackte tijdens verschillende wedstrijden.

Naast de liedjes van André Hazes, playbackte hij ook nummers van Elvis Presley, en zorgde voor de vrolijke noot met een imitatie van Corry Van Gorp, dit steeds met de op maat gemaakte outfits om het geheel af te maken. Naarmate hij ouder werd, waagde hij ook af en toe al eens aan een live-versie van een liedje van André Hazes. Dimi kreeg daar steeds goede reacties op.

Zo is de carrière om als zanger op de planken te staan, gegroeid.

De mond- aan mondreclame bracht de trein op gang. Op die manier krijgt hij steeds meer aanvragen voor optredens, waarbij hij steeds het beste van zichzelf geeft. Dimi hoopt de mensen zo te entertainen en hun een leuke avond te bezorgen.

Met dank aan: Willem de Bie