Selecteer Pagina

Kevin van der Linden – Desinfecteren

Kevin van der Linden – Desinfecteren
Advertentie

Een hippe plaat met een snelle beat, spetterende live blazers en accordeon en verschillende muziekinvloeden in 1 nummer!

Kevin van der Linden (1996) uit Woerden is al van jongs af aan een grote fan van Nederlandstalige (feest)muziek. Toen zijn werkzaamheden in de evenementbranche begin 2020 compleet stil kwamen te liggen, had hij opeens tijd over en besloot om wat leuke eigen teksten op papier te zetten. Afstand houden, handen wassen, desinfecteren, waren dagelijks in het nieuws en zo kwam het idee om hier een feestnummer over te maken.

Met zijn tekst onder zijn arm zocht hij contact met de bekende Nederlandstalige producer en tekstschrijver Andr  Kooiman uit Brabant. Die componeerde en produceerde voor Kevin een gloednieuwe uptempo feestknaller met de titel; “Desinfecteren”. Een hippe plaat met een snelle beat, spetterende live blazers en accordeon, en verschillende muziekinvloeden in 1 nummer!
De single “Desinfecteren” is vanaf 1 Juli 2021 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals.

Met de cafes weer open en de evenementen weer in de lucht is er weer volop animo voor lekker feestmuziek en een hossende mensen massa. Zolang wij allemaal blijven smeren komen wij zingend de corona door.
Maar natuurlijk niet zonder te “Desinfecteren”, aldus de toepasselijke titel van deze feestknaller van jewelste!

Met dank aan: PLUGplugging