Selecteer Pagina

Kimberly Hennipman – “LEEF met een lach!”

Kimberly Hennipman – “LEEF met een lach!”
Advertentie

Kimberly Hennipman leeft met een lach!
Daar is hij dan! Het verzamelalbum van Kimberly Hennipman! “LEEF met een lach!” heet het album en deze titel is echt op haar lijf geschreven.
De goedlachse Kimberly probeert altijd positief in het leven te staan en dit is goed terug te horen in haar muziek.
Het gezellige album vol met feestelijke meezingers is nu te vinden op alle bekende streamingportals. Liever een fysiek album?
Bestel hem dan via www.KimberlyonTour.nl
Kimberly Hennipman kan inmiddels terugkijken op een muzikale carrière van ruim 35 jaar. In de eerste periode van haar carrière zong ze enkel liedjes van andere artiesten.
Maar in 2012 begon ze met het uitbrengen van haar eigen muziek. “Het is een waanzinnig gevoel als mensen jouw nummers herkennen en meezingen” zegt de vrolijke zangeres.
Ondanks dat Kimberly al zo’n 35 jaar zingt, is ze pas sinds een paar jaar bekend bij het grotere publiek.
Door het opbouwen van een eigen repertoire worden haar singles niet alleen gedraaid bij grote nationale zenders zoals RADIONL en TV Oranje,
maar ook bij de vele kleinere omroepen door heel het land!
Toen Kimberly in 2015 debuteerde op de landelijke televisie, wist Nederland het zeker. Kimberly Hennipman is er om te blijven!
Optredens op vele grote en kleine evenementen volgden en inmiddels is Kimberly niet meer weg te denken uit de Nederlandstalige muziekwereld.
Met haar frisse en vlotte verschijning weet ze het publiek altijd mee te krijgen en krijgt ze er steeds meer fans bij die haar door het hele land volgen.
Van grote evenementen zoals de Mega Piraten Festijnen tot aan optredens in verzorgingshuizen, of verjaardagen, Kimberly heeft bijna overal al gestaan en vindt het allemaal
nog even geweldig om te doen. Ook zingt Kimberly graag voor mensen met een beperking. Zo treedt ze ieder jaar op bij “Dag Van Je Leven”.
Na zoveel jaar optreden en een broekzak vol mooie herinneringen wilde Kimberly nog een lang gekoesterde wens in vervulling laten gaan.
Al jaren wilde Kimberly graag een verzamelalbum uitbrengen met al haar eigen liedjes. Samen met haar man Frank heeft ze alle liedjes verzameld en het album zorgvuldig samengesteld.
Vaste fotograaf Robert Gort was verantwoordelijk voor het ontwerp van de cd-hoes en de foto’s.
Het hele pakket werd afgeleverd bij Startiesten, welke ook haar laatste 2 singles heeft mogen persen en de bijhorende videoclips heeft mogen produceren, om een prachtig album te realiseren.
Het resultaat? Een gezellig album vol met eigen feestelijke meezingers, een ode aan Rob de Nijs, die op muzikaal gebied veel voor haar betekend heeft en natuurlijk een uiterst trotse Kimberly!
Het album ‘’LEEF met een lach!’’ is vanaf heden te bestellen via de www.kimberlyontour.nl, of
via www.startiesten.nl. Ook zal het album te downloaden zijn via de bekende portals en
streamingsdiensten.

Dank aan: Startiesten.nl