Selecteer Pagina

Kim Malou – Jij en ik

Kim Malou – Jij en ik
Advertentie

Met haar nieuwste single ‘Jij en Ik’ laat Kim Malou een heel nieuw geluid van zichzelf horen. Na het succes van haar debuutsingle ‘Deel van Mij’, wilde zij graag een totaal andere kant van zichzelf laten zien en horen. Dat heeft geresulteerd in een vrolijk, up-tempo lied dat je een heerlijk (na)zomergevoel geeft!

‘Jij en ik’ omschrijft het verhaal van twee oud-geliefden die elkaar na lange tijd op een zomeravond terugvinden op het strand, om nog één laatste avond samen te beleven. Na mijn vorige single, die zeer beladen en persoonlijk was, was het fijn een nummer over een wat lichter thema te schrijven/zingen. Zeker omdat de vrolijke en lichte stijl naadloos aansluit bij mijn optimistische karakter.

Na de release van ‘Deel van Mij’, heeft Kim Malou zeker niet stil gezeten. In de afgelopen maanden heeft zij met tal van getalenteerde songwriters en producers gewerkt om te werken aan een heel nieuw repertoire. ‘Jij en Ik’ is het resultaat van de eerste schrijfsessie die zij had, samen met singer songwriter Sharon Wins.

De samenwerking met Sharon, en alle songwriters/ producers daarna, is een heel leerzaam proces geweest. Ik schreef al jaren op dezelfde manier, waardoor ik soms wat vastliep in het schrijfproces. Maar van elke muzikant die de laatste maanden op mijn pad is gekomen heb ik weer nieuwe vaardigheden geleerd, die me ontzettend hebben geholpen bij het schrijven van nieuwe muziek.

Met de herkenbare sound van ‘Jij en Ik’ hoopt Kim Malou ook het grotere publiek aan te spreken. Ook deze single komt uit onder de naam van ‘Music Made in Holland’ het label van Gordon. Haar ontdekker en grootste fan heeft haar gedurende het hele schrijfproces geweldig bijgestaan en ondersteund.

Met dank aan: Ilske Helleman