Selecteer pagina

La Familia viert 75 jaar vrijheid met single “La Libertad”

La Familia viert 75 jaar vrijheid met single “La Libertad”
Advertentie

La Familia brengt op …. de single La Libertad uit.
Een single die een ode brengt aan de vrijheid. “Want dat moeten we blijven vieren en ons voor blijven inzetten” aldus Paul, Carla en Belinda.
De naam La Familia doet misschien niet direct een belletje rinkelen maar de naam Opera Familia zal bij velen nog vers in het geheugen liggen.
Onder die naam brak de zangers-familie namelijk in 2011 door via het Televisieprogramma Holland’s Got Talent.
De afgelopen jaren toerde La Familia in binnen- en buitenland met hun populaire cross-over Pop-Opera repertoire.
Een platina debuutalbum en releases in zowel Engels als Nederlands werden gerealiseerd, en nu een splinternieuwe Engels-/Spaanstalige release met de welluidende titel La Libertad.
Een lied dat je op een feestelijke manier uitnodigt om te staan voor wie je bent, daarmee te kiezen voor je persoonlijke vrijheid en die vrijheid samen te vieren.
De aankomende maanden zal La Libertad centraal staan in alle creatieve uitingen van La Familia, die bovendien in het kader van 75 jaar bevrijd Nederland een festival-special op de planken zet met de welluidende titel “Swing Along On ‘45”. Met hits van o.m. The Andrews Sisters, Glenn Miller en natuurlijk de legendarische zangeres Dame Vera Lynn.
Het muzikale icoon dat inmiddels 102 jaar in ons midden is en in de jaren 40-45 de bijnaam “Sweetheart of The Forces” , met hits als “We’ll Meet Again” en “Land of Hope & Glory”.
Bijzonder is te vermelden dat zangeres Carla van La Familia ooit de eer had samen met Vera Lynn te zingen toen zij in ons land werd onderscheiden met de “Prix d’Humanité”.

(Compositie en Tekst La Libertad: “La Familia”)
Naast het vieren van de vrijheid bereidt de familie zich voor op hun muzikale theater happenings voor seizoen 2020-2021.
Onder begeleiding van “The La Familia Orchestra” zullen zij o.m. rondtoeren met hun concertprogramma “Een Rondje Vrijthof”, met muziek in de sfeer van André Rieu
en met medewerking van de La Familia Ballroom dansers.

Dank aan Score Promotions

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Nieuwste video

Bezig met laden...