Selecteer Pagina

La Familia – Vrede

La Familia – Vrede
Advertentie

Zangersgezin LA FAMILIA brengt troost en bemoediging met nieuwe zelf geschreven liedjes!  

In deze tijd van globale onzekerheid over het behoud van onze gezondheid, onze vrijheid van bewegen en de economische gevolgen die de pandemie voor ons allen heeft,
biedt het zingende gezin La Familia aan alle families en alleenstaanden troost en bemoediging met een aantal mooie liedjes, die zij zelf hebben geschreven.
Een daarvan is het liedje “Vrede” dat iedereen uitnodigt om de vrede in onszelf te bewaren, elkaar te ondersteunen en omarmen, al is het op fysieke afstand van elkaar.

We leven in ons land dit jaar al weer 75 jaar in vrijheid en voelen in deze tijd eens te meer hoe waardevol die vrijheid is.
Ter herinnering aan die periode heeft La Familia als bonustrack  gekozen voor het lied “Land Of Hope & Glory”, waarmee het muzikale icoon van de tweede wereld oorlog:
Dame Vera Lynn in Nederland bekendheid kreeg. Bijzonder is dat zangeres Carla van La Familia dit lied ooit samen met Vera Lynn heeft gezongen toen zij in ons land de Prix d’humanité kreeg uitgereikt.

LA FAMILIA brak in 2011 door via het TV-programma Holland’s Got Talent, treedt sindsdien internationaal op en heeft in ons land al weer een aantal succesvolle theatertournee’s  achter de rug.
Zij zijn gespecialiseerd in het z.g. Cross Over Genre zoals we dat kennen van Andrea Bocelli en Il Divo. Ze schrijven en componeren zelf muziek.
Van Nederlandstalige luisterliedjes tot swingende popsongs en ontroerende ballads.

LA FAMILIA bestaat uit singer-songwriters Paul en Carla van der Veldt en hun dochter Belinda. Ze werden met diverse prijzen onderscheiden en hun album “Il Canto” heeft inmiddels de platina status.
VREDE wordt als single uitgebracht en is vervolgens ook te vinden op de LA FAMILIA VRIJHEIDS-EP “LA LIBERTAD”.
Een internationale EP waarop tevens hun songs La Libertad, Be The Change en Land of Hope and Glory te beluisteren zijn.

Voor meer info: contact@lafamilia-music.nl
Dank aan Score Promotions

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *