Selecteer Pagina

Lana Meertens & Danique Kemperman – Avond

Lana Meertens & Danique Kemperman – Avond
Advertentie

Lana Meertens en Danique Kemperman bundelen krachten in prachtig duet ‘Avond’

Het spreekwoord van het een komt het ander is zeker van toepassing op de duetsingle ‘Avond’ waarmee Lana Meertens en Danique Kemperman hun krachten bundelen.
Omdat Danique Kemperman bij veel talentenjachten auditie heeft gedaan kwam ze erachter dat er best veel talenten rondliepen. Ze bedacht om een platform te ontwerpen om artiesten te gaan promoten, maar dan net iets anders. Ruim een jaar geleden lanceerde ze ‘Huis Vol Muziek Talenten’ waarin ze bij haar thuis op de bank artiesten uitnodigt voor een interview en om samen te gaan zingen. Dat wordt opgenomen en geplaatst op het YouTubekanaal. Omdat Danique tijdens een optreden verrast werd door het zangtalent van Lana heeft zij haar uitgenodigd bij haar thuis om daarover door te praten. Dat liep dus behoorlijk anders dan gepland. Samen zongen ze de welbekende Boudewijn de Groot klassieker ‘Avond’.

Een aantal aanwezigen complimenteerden hen met hun prachtige samenzang en vonden de stemmen perfect bij elkaar passen. Alle reden om contact op te nemen met het team van Sonic Solutions om een nieuwe versie op single uit te brengen bij platenlabel Rood-Hit-Blauw. Muzikaal gezien is er behoorlijk uitgepakt. Veel live instrumenten zijn toegevoegd. Vooral de saxofoonklanken maken deze productie heel bijzonder.

Met name Ronald Visch en Marja Willems van RHB-producties waren erg onder de indruk van dit duet. Lana is het jongste talent in hun stal en zij voorzien in de toekomst een glansrijke zangcarrière voor het 12-jarige zangeresje uit Barneveld. Haar krachtige stem en emotionele vertolkingen raken niet alleen het publiek, maar hebben ook de aandacht getrokken van professionals in de muziekindustrie. Afgelopen november lanceerde ze haar jongste single ‘Engeltje’. Met de pakkende tekst probeerde ze mensen te helpen bij het verwerken van verdriet of te steunen. Gezien de vele reacties is die missie geslaagd.

De CD-single ‘Avond’ is vanaf 27 maart 2024 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Jaap van Didden, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en YouTube te zien zijn. De beelden hiervan zijn geschoten in Hoek van Holland.

Met dank aan: Rood-Hit-Blauw