Selecteer pagina

Layla – “Mijn lieveling”

Layla – “Mijn lieveling”
Advertentie

Spannende tijden voor de 13 jarige Layla uit Leeuwarden, want zij komt met haar debuutsingle “Mijn lieveling”.
Wat heel bijzonder is, is dat op het debuutnummer “Happiness” van de Amerikaanse zangeres Alexis Jordan een door Ellen van der Veer geschreven Nederlandse tekst is gemaakt,
en is omgetoverd tot “Mijn lieveling”. Martin Sterken heeft er een mooie productie van gemaakt waar deze jonge zangeres gerust dan haar debuut mee kan maken.
Een aantal jaren geleden is het voor deze jonge zangeres begonnen, haar moeder en oma gingen naar de bingo en de barman wist dat Layla goed kon zingen en bracht hun in contact
met een aantal dames van een zanggroepje wat ook op de bingo was, deze nodigde Layla uit om eens een keer te komen zingen, dat heeft ze gedaan, en dat resulteert nu al in een eigen single.
Layla heeft daarna veel meegedaan aan Talentenjachten en zo al wat podium ervaring opgedaan.
Ondanks haar jonge leeftijd weet ze wel wat ze wil, zo heeft zij aan Martin Sterken een aantal ideeën gegeven waar hij dan mee aan het werk kon gaan, en zo ontstond dus dit mooie lied “Mijn lieveling”
Nu dit liedje uit is hoopt zij dat ze meer en meer kan gaan optreden, en krijgt ze de volledige steun van haar ouders, die haar dan ook graag helpen om haar droom te verwezenlijken.
Want Layla wil eigenlijk maar 1 ding, dat is zoveel mogelijk mensen laten genieten van haar mooie stem geluid, misschien is Nederland wel weer een kindersterretje rijker geworden.

Dank aan Willem de Bie

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *