Deprecated: strpos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/creagency/domains/luckyjoemagazine.nl/public_html/wp-content/themes/Extra/includes/core.php on line 829

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/creagency/domains/luckyjoemagazine.nl/public_html/wp-content/themes/Extra/includes/core.php on line 840

Selecteer Pagina

LDR Project – Do The Samba

LDR Project – Do The Samba
Advertentie

In juli 2021 verscheen de eerste single van het LDR Project. Een samenwerking tussen diverse muzikanten om nieuwe muziek te presenteren. Zuid Amerika staat centraal in het project. Er werd nieuwe muziek geschreven en opgenomen, in een aantal Zuid-Amerikaanse stijlen. De letters LDR staat voor “Latin Dance Revisited”.

De eerste single verscheen vorig jaar. Titel was “Reggae de Playa”. Een instrumentaal nummer in Reggae stijl.

Er werd een mini-album opgenomen dat oktober 2021 op de portals stond. Van dit mini album verschijnt nu de tweede single: “Do the Samba”. Een radio edit (3 minuten) en een iets langer versie (3:45u.) Uiteraard veel percussie op deze samba. Met het vizier op het Braziliaanse carnaval dat binnenkort los barst lijkt dit het juiste moment voor de release van deze track.

Muzikanten die op deze track meespelen zijn oa. Jeff Zwart, Nico Outhuijse, Dylan van der Feen en Arie Kuipers

Het LDR project nam de tracks grotendeels op in The Grien Room in Leeuwarden. Nico Outhuijse (ook bekend als producer van de Kast en Kayak) was verantwoordelijk voor de productie en de mix.

Lucky Joe

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *