Selecteer pagina

Leen Zijlmans – Je zien huilen kan ik niet

Leen Zijlmans – Je zien huilen kan ik niet
Advertentie

Leen Zijlmans – Je zien huilen kan ik niet
Van gezellig en feestelijk zoals daar zijn ‘Op De Slee Naar Benee’ en ‘Leentje Doe (‘t ) Er Nog Eentje’ tot uiterst gevoelige,
indringende en uit het leven gegrepen liedjes zoals ‘Blijf Wie Je Bent’, ‘Daar Zijn Opa’s Voor’ en ‘Geluk Zit Vaak In Hele Kleine Dingen’..
Leen Zijlmans zingt ze met zijn hart! Sinds jaar en dag weet hij met zijn bijzondere stem velen te ontroeren en bekoren.
In het verleden uitgebrachte albums als ‘Moments To Remember’, ‘Ik Kan Niet Zeggen Wat Ik Voel’, ‘Leen Komt Naar Je Toe’, ‘Pluk De Dag’,
‘Blijf Wie Je Bent’ of ‘Mijn Herinneringen’ vinden ook nú nog de weg naar het publiek.
Leen heeft onlangs in de studio van Frank Verkooyen één van de pareltjes van Will Tura uit de jaren ’70 opgenomen.
‘Je Zien Huilen Kan Ik Niet’ is een puur levenslied, de inhoud ervan zal velen raken en is echt uit het leven zelf gegrepen.
Immers hoe pijnlijk is het niet om je geliefde in tranen te zien, zeker als je zelf eigenlijk ongewild de veroorzaker bent. “Je weet toch dat ik van je hou”, zo klinkt het emotioneel!
Nationale Artiesten Parade presenteert ‘Je Zien Huilen Kan Ik Niet’ van Leen Zijlmans, een liedje volledig op het lijf geschreven van de Brabander en waarbij elke noot 100% raak is!

Dank aan Score Promotions

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *