Selecteer Pagina

Sander Kwarten – Net als de zon

Sander Kwarten – Net als de zon
Advertentie

Sander Kwarten gaat met de tijd mee……
Omdat de Nederlandstalige muziek behoorlijk aan het veranderen is en de doelgroep daardoor breder wordt probeert Sander Kwarten daar op in te haken.
Zijn nieuwe uptempo single ‘Net als de zon’ valt op door de moderne invloeden die zijn toegepast.
Volgens Sander is het heel iets anders dat men van hem gewend is, maar hij vindt het ontzettend leuk om te zingen en vertrouwt erop dat zijn fans deze ommezwaai wel kunnen waarderen.
Sander volgt al geruime tijd op Spotify welke liedjes van hem het meest gestreamd worden op. ‘Het blijkt dat “Geen twijfel” erg goed ontvangen wordt.
Mijn leeftijdsgenoten genieten meer van uptempo liedjes dan de doorsnee liedjes die ‘oudere’ liefhebbers van Nederlandstalige muziek draaien.
Ik ben gewoon aan het kijken wat er het beste bij me past.
‘Net als de zon’ is geschreven door Bram Koning. ‘Hij heeft er werkelijk heel iets bijzonders van weten te maken.
In eerste instantie was ikzelf bezig met het schrijven van de tekst, maar ik kwam daar niet uit.
Bram had al eerder een aantal liedjes voor mij geschreven en ging de uitdaging aan. Toevallig sprak ik vorige week tijdens BumaNL met Bram.
Ik had hem nog nooit eerder gezien, maar hij vertelde me dat hij me al een tijdje volgde. Ik weet wel dat ik Bram in de toekomst vaker ga benaderen’, onthult Sander.
Dat zijn vaste producer Manfred Jongenelis niet voor één gat te vangen is blijkt wel uit het fantastische arrangement dat hij heeft gemaakt. ‘Ik werk inmiddels al een tijdje met hem samen.
In eerste instantie was het de bedoeling dat de single in de zomer zou verschijnen, maar we weten allemaal dat Manfred en z’n vrouw Sharona nogal wat tegenslag hebben gehad met de gezondheid
van hun jongste dochtertje. Ik begrijp dat hun dochtertje in alles voorrang krijgt. Ik zie dit dan ook als een single met zomerse naweeën’, aldus Kwarten.
De single ‘Net als de zon’ verschijnt op het label van Cornelis Music en is vanaf heden beschikbaar.

Dank aan: Score Promotions